Despre BSH Accounting

BSH ACCOUNTING SERVICES asigura consultantă financiar – contabilă si fiscală oferită inainte de infiintarea firmei si pe parcursul desfasurarii activitatii precum si informare permanentă privind noutătile legislative pe tot parcursul colaborarii.

 BSH ACCOUNTING SERVICES ofera o gama larga de servicii profesionale in domeniul financiar – contabil, sub forma unor pachete flexibile si personalizate, care consideram ca se adapteaza diferitelor nevoi si profile profesionale, conferind posibilitatea alegerii planului tarifar corespunzator nevoilor de moment sau adaptabil perspectivelor de dezvoltare ale societatii dvs.

Compania noastra asigura urmatoarele servicii:

- Contabilitate financiara
- Contabilitate de gestiune si calculatie a costurilor
- Servicii financiar – contabile conexe
-  Consultanta fiscala
-  Consultanta si asistenta manageriala si servicii de management financiar
-  Servicii de personal si salarizare
-  Expertiza contabila extrajudiciara
-  Contabilitatea PFA

Obiectivul nostru este sa oferim clientilor servicii de calitate superioara, detasandu-se prin profesionalism, implicare si suport permanent in rezolvarea problemelor clientilor, confidentialitate, competenta profesionala si prudenta.

 Clientii nostrii sunt persoane fizice autorizate si societati comerciale care desfasoara activitati in domeniile: productie de bunuri, prestari de servicii, comert cu amanuntul, comert en-gross, comert on-line, comert exterior, imobiliare, cabinete medicale, si de avocatura, alimentatie publica.

 Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru orice informatii suplimentare legate de servicii si tarife, pentru oferte personalizate in functie de serviciul solicitat